Amsterdam Kadaster

Kadastrale gegevens van de hoofdstad

 

 

Amsterdam

 

U zoekt naar Kadaster gegevens van een pand  in Amsterdam? 
De hoofdstad van Nederland en bekend van de Dam, het Rijksmuseum, het Leidseplein, de grachten en nog veel meer.

Voor die kadastrale informatie bestaat nu een goedkoper en een meer gebruiksvriendelijk alternatief, namelijk Kadasterservice.nl.

 

Eenvoudig bestellen
Regelmatig krijgen wij te horen dat het ingewikkeld is om producten te bestellen bij onze concurrent. Het is een hele worsteling om door de website heen te komen en de benodigde producten zijn moeilijk te vinden.
Kadasterservice.nl is het simpele en beste alternatief om op eenvoudige wijze kadaster gegevens vlot op te vragen.

 

Goedkoper
Goedkoper dan de concurrent? Dat kan! Door open data te gebruiken, zijn veel van onze producten goedkoper dan de prijzen die de concurrent rekent. Waarom meer betalen voor hetzelfde product?

 

Meer service
Kadasterservice gaat met zijn tijd mee. Naast de ruimere openingstijden kunt u ook op onze service altijd rekenen. De service gaat hier een stuk verder dan bij de concurrent. Met onze voordeelpakketten heeft u nog sneller compleet inzicht in kadastrale data.


en een unieke service...
Nieuw en uniek is mogelijkheid om bij Kadasterservice kadastrale informatie op te vragen van een perceel waar geen huisnummer bij bestaat of waarvan u het huisnummer niet kent.
Denk daarbij aan een braak liggend terrein of een loods e.d. Maar ook van weilanden, bossen, kassen enz... is met onze unieke "ik geef de locatie aan op de kaart" functie kadaster informatie snel op te vragen.

 

Natuurlijk allemaal beschikbaar voor het mooie Amsterdam.

 

Succes met uw bestelling

Team Kadasterservice