Den Haag Kadaster

Kadastrale gegevens van de Hofstad

 

Den Haag


Heeft u kadastrale informatie nodig van een pand in 's-Gravenhage?
De hofstad van Nederland en bekend van de bruisende boulevard bij Scheveningen, het statige Korte Voorhout en het politieke centrum aan
het Binnenhof.

U zoekt dan tevergeefs naar het Kadaster in 's-Gravenhage.  Maar er bestaat nu een goedkoper en een meer gebruiksvriendelijk alternatief, namelijk Kadasterservice.nl. 

 

Eenvoudig bestellen
Regelmatig krijgen wij te horen dat het ingewikkeld is om producten te bestellen bij onze concurrent. Het is een heel gedoe om door de website heen te komen en de gewenste gegevens zijn moeilijk te vinden. Kadasterservice.nl is het simpele en beste alternatief om kadastrale informatie op te vragen.

 

Goedkoper
Goedkoper dan de concurrent? Dat kan! Door open data te gebruiken, zijn veel van onze producten goedkoper dan de prijzen die de concurrent rekent. Waarom meer betalen voor hetzelfde product?

 

Meer service
Kadasterservice gaat met zijn tijd mee. Naast de ruimere openingstijden kunt u ook op onze service altijd rekenen. De service gaat hier een stuk verder dan bij de concurrent. Met onze voordeelpakketten heeft u nog eenvoudiger en sneller compleet inzicht in kadaster informatie.


en een unieke service...
Nieuw en uniek is mogelijkheid om bij Kadasterservice kadastrale informatie op te vragen van een perceel waar geen huisnummer bij bestaat of waarvan u het huisnummer niet kent.
Denk daarbij aan een braak liggend terrein of een loods e.d. Maar ook van weilanden, bossen, kassen enz... is met onze unieke "ik geef de locatie aan op de kaart" functie kadaster informatie snel op te vragen.


Natuurlijk allemaal beschikbaar voor die mooie stad achter de duinen.

 

Succes met uw bestelling

Team Kadasterservice