Kadaster Koopsom Pakket

Voor als u een huis op het oog heeft om te kopen...

5 kadastrale producten met GRATIS het koopprijzen overzicht..!

Kadaster Koopsom Pakket

 

Het kopen van een huis is voor u geen alledaagse bezigheid. U bekijkt meerdere woningen en weegt daarbij voor- en nadelen tegen elkaar af. U moet het dan ook nog eens worden over een koopprijs van vele duizenden euro’s. Om achteraf dan niet voor verrassingen te komen staan is het handig om juist vooraf goed op de hoogte te zijn van alle mogelijke kadastrale informatie die er is m.b.t. de woning waar u uw oog op heeft laten vallen.

 

Met de 5 producten van het zeer populaire Kadaster Koopsom Pakket beschikt u in één keer over al die kadastrale gegevens. U ontvangt de gegevens van één kadastraal nummer. De kosten zijn per object en per afschrift (akte).


 

1) Kadastraal Bericht Eigendom

 

Bent u van plan een huis te kopen? Dan is het verstandig zo veel mogelijk gegevens over uw toekomstige woning te verzamelen. Wie is de eigenaar van het perceel? Wat is de oppervlakte? Wat is de koopprijs? U leest het in het Kadastraal bericht eigendom. 

2) Kopie van het eigendomsbewijs

 

Wilt u weten wat er wettelijk is vastgelegd over een woning of appartement?
De eigendomsakte geeft aan hoe de actuele eigendomssituatie tot stand is gekomen. Er staat veel informatie in de eigendomsakte; de verkoper, de koper, de datum van aankoop, de koopsom*, de betrokken kadastrale percelen met oppervlakte.

 

3) Kadastrale Plattegrond met Omgevingskaart

 

Een Uittreksel Kadastrale Kaart met Omgevingskaart bestaat uit twee verschillende overzichten van een perceel, beide op A4-formaat.

  •  Uittreksel Kadastrale Kaart
    Een Uittreksel Kadastrale Kaart is een gedeelte van de Kadastrale Kaart. Het uittreksel is op schaal en altijd noordgericht. Aan het Uittreksel Kadastrale Kaart zijn geen maten te ontlenen; het geeft slechts de ligging weer van percelen ten opzichte van elkaar. Het betreft een object / kadastraal nummer met afhankelijk van de schaal die het systeem bepaalt de omliggende percelen.

 

  •  Omgevingskaart
    Een Omgevingskaart is een plattegrond van een gebied van vier vierkante kilometer met het opgevraagde kadastrale perceel als middelpunt. De kaart wordt in kleur geleverd met een duidelijke legenda waarop staat aangegeven wat er in de directe omgeving van het perceel kan voorkomen. Van spoorwegen, snelwegen, wandel- en fietspaden tot gebouwen zoals een politiebureau of een postkantoor. De kaart wordt geleverd op schaal 1:12.500.      

 

  

4) Hypothecair Bericht

 

Een Hypothecair Bericht geeft aan welke hypotheken en/of beslagen geregistreerd zijn op een kadastraal perceel (woning, appartement, bedrijspand, weiland enz.) in het hypotheekregister. 

 

5) Gratis Koopsommen overzicht

 

Het koopsommen overzicht is een overzicht van alle verkochte woningen en appartementen met daarop vermeld de verkoopdatum en de koopsom. In het overzicht staan de koopprijzen* van particuliere verkopen van dit jaar en de vijf jaar hiervoor, binnen een postcodegebied van 6 posities, voorbeeld: 1234AB. Dat kan handig zijn voor u als u van plan bent om in een bepaalde buurt een huis(aan) te kopen of te verkopen. U kunt dan zien voor welk bedrag vergelijkbare woningen zijn verkocht. De koopprijzen in het overzicht kunt u ook als indicatie gebruiken voor het bepalen van de waarde van een huis. Een woning wordt ongeveer 6 weken na het transport bij de notaris in het overzicht opgenomen. Zijn er geen koopprijzen bekend binnen de opgegeven postcode dan vervalt dit product.

 

*indien bekend in de database


SELECTEER product