Rotterdam Kadaster

Kadastrale gegevens van dé Havenstad

 

 

Rotterdam


U bent op zoek naar kadastrale informatie van een pand in Rotterdam?
De havenstad van Nederland en bekend van de Coolsingel, de Lijnbaan en natuurlijk de zeer bijzondere Erasmusbrug.
Voor die kadaster gegevens is er nu een goedkoper en een meer gebruiksvriendelijk alternatief, namelijk Kadasterservice.nl.

 

Eenvoudig bestellen
Regelmatig krijgen wij te horen dat het ingewikkeld is om producten te bestellen bij onze concurrent. Het is een hele worsteling om door de website heen te komen en de gewenste producten zijn moeilijk te vinden.
Nu komt Kadasterservice.nl met een simpel alternatief om kadastrale informatie snel en juridisch rechtsgeldig op te vragen.

 

Goedkoper
Goedkoper dan de concurrent? Dat kan! Door open data te gebruiken, zijn veel van onze producten goedkoper dan de prijzen die de concurrent rekent. Waarom meer betalen voor hetzelfde product?

 

Meer service
Kadasterservice gaat met zijn tijd mee. Naast de ruimere openingstijden kunt u ook op onze service altijd rekenen. De service gaat hier een stuk verder dan bij de concurrent. Met onze voordeelpakketten heeft u nog sneller een compleet inzicht in kadaster data.


en een unieke service...
Nieuw en uniek is mogelijkheid om bij Kadasterservice kadastrale informatie op te vragen van een perceel waar geen huisnummer bij bestaat of waarvan u het huisnummer niet kent.
Denk daarbij aan een braak liggend terrein of een loods e.d. Maar ook van weilanden, bossen, kassen enz... is met onze unieke "ik geef de locatie aan op de kaart" functie kadaster informatie snel op te vragen.

 

Natuurlijk allemaal beschikbaar voor het prachtige Rotterdam.

 

Succes met uw bestelling

Team Kadasterservice