Utrecht Kadaster

Kadastrale gegevens van Utrecht

Utrecht


Zoekt u naar kadastrale gegevens van een woning of bedrijfspand in Utrecht? De Domstad van Nederland en bekend van die oergezellige terrasjes langs de grachten en kanalen, de prachtige Botanische Tuinen en het Rietveld Huis als cultureel hoogstandje.  


U zoekt dan zonder te slagen naar het Kadaster in Utrecht. Maar er is nu een goedkoper en een meer gebruiksvriendelijke optie, namelijk Kadasterservice.nl. 

 

Eenvoudig bestellen
Vaak krijgen wij te horen dat het niet makkelijk is om producten te bestellen bij onze concurrent. Het is een hele klus om door de website heen te komen en de juiste producten zijn moeilijk te vinden. Kadasterservice.nl is het simpele en beste alternatief om kadastrale informatie op te vragen.

 

Goedkoper
Goedkoper dan de concurrent? Dat kan! Door open data te gebruiken, zijn veel van onze producten goedkoper dan de prijzen die de concurrent rekent. Waarom meer betalen voor hetzelfde product?

 

Meer service
Kadasterservice gaat met de tijd mee. Naast de ruimere openingstijden kunt u ook op onze deskundige service altijd rekenen. De service gaat hier een stuk verder dan bij de concurrent. Met onze voordeelpakketten heeft u heel vlot een compleet overzicht in gewenste kadaster gegevens.


en een unieke service...
Nieuw en uniek is mogelijkheid om bij Kadasterservice kadastrale informatie op te vragen van een perceel waar geen huisnummer bij bestaat of waarvan u het huisnummer niet kent.
Denk daarbij aan een braak liggend terrein of een loods e.d. Maar ook van weilanden, bossen, kassen, sportvelden enz... is met onze unieke "ik geef de locatie aan op de kaart" functie kadaster informatie snel op te vragen.


Natuurlijk allemaal beschikbaar voor het sfeervolle Utrecht.

 

Succes met uw bestelling

Team Kadasterservice