Betaling/Levering

Eenvoudig Betalen

Onze klanten kunnen op meerdere manieren betalen. Waaronder iDEAL!

Kies de manier die u het prettigst vindt:

Ideal / Paypal

Ideal/Paypal betekent dat u met Internet bankieren betaalt. iDEAL/Paypal wordt aangeboden door ABN AMRO, Postbank, Rabobank, ING Bank en SNS Bank. iDEAL is de snelste manier om te betalen. Als u met iDEAL/Paypal betaalt, wordt uw aanvraag z.s.m. in behandeling genomen. iDEAL/Paypal is beveiligd zodat er geen misbruik van uw gegevens kan worden gemaakt. 

Betalen door middel van een bankoverschrijving

U kunt betalen door het totaalbedrag van uw bestelling binnen 5 dagen na de besteldatum vooruit over te maken op rekening NL07INGB0000115130 t.n.v. Info Service Hoogbruin, onder vermelding van het referentie nummer (bijvoorbeeld d.m.v. een overschrijvingsformulier, telebankieren, internetbankieren of een telefonische overboeking). De benodigde betalingsgegevens staan ook vermeld op de bevestiging die u per e-mail ontvangt na het verzenden van de aanvraag.

Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u de volgende IBAN / BIC codes gebruiken.

IBAN: NL07INGB0000115130

BIC: INGBNL2A

Levering

Levering van de kadastrale informatie geschiedt na betaling van de kosten per e-mail naar het op het aanvraagformulier opgegeven e-mailadres. De kosten van de producten op de site zijn de kosten per kadastraal nummer. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Levering van de gegevens geschiedt binnen 1 werkdag na de ontvangst van uw betaling behoudens uitzonderingen door overmacht. Indien een product niet geleverd kan worden c.q. niet blijkt te bestaan voor het opgevraagde adres dan brengen wij onderzoekskosten in rekening t.h.v. een kwartiertarief zijnde € 32,50. Wij leveren uitsluitend kadastrale gegevens van percelen gelegen in Nederland. Ruilen of retourneren van de producten is niet mogelijk. Online geleverde producten van Kadasterservice behoren tot een categorie waarop het recht van ontbinding van de koop niet van toepassing is. Dit betreft zaken die door hun aard niet teruggezonden kunnen worden. Dit staat vermeld in de richtlijn Koop op afstand en art. 7: 46d BW. U kunt binnen 3 weken reclameren m.b.t. door u opgevraagde kadastrale informatie.


Team Kadasterservice