Kadastrale kaart in Autocad

U zoekt de kadastrale kaart in CAD formaat...

 

 

Wat is de Kadastrale kaart in Autocad?


Een kadastrale kaart in autocad geeft in een oogopslag de globale ligging van de kadastrale perceels grenzen weer. De kaart toont perceelnummers, de belangrijkste bebouwing, straatnamen en huisnummers. De kadastrale kaart wordt veelal gebruikt in geografische informatiesystemen. U kunt naast de kadastrale kaart in autocad ook van diezelfde percelen ook gegevens van de eigenaren aanvragen. U weet dan direct met welke juridische eigenaren u van doen hebt.


Wat kunt u ermee?


In deze tijd, het digitale tijdperk, is de kadastrale kaart in autocad onmisbaar als u werkzaam bent in een vastgoed gerelateerd bedrijf zoals een architecten kantoor, een bouwtechnisch bedrijf of ingenieurs bureau. Maar ook voor u als particulier is het autocad bestand een uitkomst als u van plan bent uw tuin opnieuw aan te leggen of als u een uitbouw of schuur bij uw woning wilt bouwen.


Wat krijgt u geleverd?


U ontvangt het door u bestelde bestand van de kadastrale kaart, al dan niet met de eigenaren gegevens, in een zip bestand per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Betreft uw aanvraag een appartement dan ontvangt u van de grondpercelen een Autocad bestand.


 U kunt kiezen voor een autocad bestand van:

 

  •    8 percelen met of zonder eigenaren
  •  12 percelen met of zonder eigenaren
  •  16 percelen met of zonder eigenaren

 

Wat is de levertijd?


U ontvangt het Autocad bestand binnen enkele uren in uw mailbox.

 

 

 

 

 

Advies:

Vraag ook altijd een kadastrale kaart in PDF formaat aan omdat de mogelijkheid bestaat dat er sprake is van voorlopige of administratieve grenzen. Zie kadaster.nl voor een toelichting daarop.

 

 


SELECTEER product