Projecten

Wij doen voor u al het kadastrale recherchewerk...

 

Projecten

 

Kadasterservice heeft in de persoon van Dhr. J.J. Hoogbruin ruim 35 jaar ervaring in huis op het gebied van kadastrale zaken.

U kunt zijn kennis en oplossingsgericht meedenken goed gebruiken voor het organiseren en verkrijgen van alle benodigde kadastrale data.

 

Law firms 

Grote portefeuilles binnen vastgoedtransacties vergen veel recherchewerk. U heeft die tijd niet. U kunt dat tijdrovende werk met een gerust hart aan ons overlaten. U zult zien dat service en vakbekwaamheid tot het gewenste resultaat  leiden.
Grote kantoren en instanties gingen u reeds voor. Loyens en Loeff, Allen en Overy,  en meerdere woningbouwverenigingen.
Laat het ons weten als er op uw bureau een grote vastgoed transactie ligt of een fusie, uitponding of andersoortige overdracht ter uitvoering.
Wij voeren graag het vele recherchewerk voor u uit. Met onze kadastrale expertise heeft u de handen vrij voor de juridische kant van het dossier.


Recent hebben we ten behoeve van een due diligence ruim 5000 percelen gerechercheerd op eigendom, hypotheken, splitsingsakten, WKPB en BP/Opstalrechten e.d.

 

 

Verkoop Leidingen 

Ook bij het verkopen van een buiten bedrijf leiding  is onze expertise ingeroepen. Het overdragen van de leiding en zakelijke rechten vergt veel inhoudelijke kennis van de kadastrale spelregels in deze materie. Denk o.a. aan Netwerkregistratie t.b.v. de eigendomssituatie van een leiding.

 

Kadaster

Het Kadaster heeft ons gevraagd voor een controle slag n.a.v. de opschoning van opstalrechten door een leidingbeheerder (GU). Het betrof een gebied waar veel Ruilverkavelingen (ook kavelruil) hebben plaatsgevonden. Het resultaat was een opgeschoond leidingtraject en een tevreden Kadaster.

 

 

Wij horen graag van u.

 

Team Kadasterservice