Over ons

Kadasterservice
Al ruim 20 jaar een begrip...

 

 

Kadasterservice

 

U komt niet dagelijks in aanraking met kadastrale informatie. Maar als u het dan nodig heeft dan wilt u op eenvoudige wijze die gegevens in uw bezit krijgen waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft.

Kennis

Kadasterservice helpt u als consument om zelf eenvoudig alle bestaande kadastrale woninginformatie op te vragen. Die van uw eigen huis of van een woning waar u uw oog op hebt laten vallen. Onze inhoudelijke kennis van de producten en de vele jaren aan kadastrale ervaring delen we graag met u.
 

Meer service
Kadasterservice gaat met zijn tijd mee. Naast de ruime openingstijden kunt u ook altijd op onze service rekenen. Deze service gaat een stuk verder dan bij de concurrent. Daar waar andere instanties snel afhaken gaat Kadasterservice juist een stapje verder. Met onze voordeelpakketten heeft u nog sneller een compleet overzicht van de kadastrale gegevens van een huis, flat of bedrijfspand.


en een unieke service...
Nieuw en uniek is de mogelijkheid om bij Kadasterservice kadastrale informatie op te vragen van een perceel waar geen huisnummer bij bestaat of waarvan u het huisnummer niet kent.

 

  

Succes met uw bestelling

Team Kadasterservice